Komentáře

1 bells bells | 6. září 2014 v 1:36 | Reagovat

knihu som citala asi pred 2 tyzdnami a musim sa priznat, ze si z nej pamatam dost malo :D mala som za sebou dost narocne knihy, tak som chcela cez vikend na chalupe precitat daco z YA, ale toto (nech mi prepacia vsetci fanuskovia knihy) mi prislo strasne trapne. od predvidatelneho deja az po dokonaleho hlavneho hrdinu.. dufam z YA natrafim aj na podarenejsie kusky

2 Kačíí Kačíí | Web | 6. září 2014 v 8:49 | Reagovat

Knížka vypadá zajímavě :-)  :-)
Ale asi jí číst nebudu, není tolik času, jinak moc pěkné recenze, mám strašně ráda tvoje recenze:)

3 Blančitos Blančitos | E-mail | 6. září 2014 v 17:09 | Reagovat

Mě osobně se knížka velmi líbila. :-) Jak píšeš, je vhodná pro odpočinek a dá se zmáknout během jednoho odpoledne. :-)

4 Blančitos Blančitos | E-mail | 6. září 2014 v 17:09 | Reagovat

[1]: No rozhodně je to 100x lepší než "dokonalý" pan Grey. :-D :-D

5 Luci Luci | E-mail | Web | 6. září 2014 v 21:56 | Reagovat

na knihu se chodím dívat do knihkupectví, už se moc těším, až si ji pořídím a přečtu :3 přijde mi, že je celkem originální :))

6 Eamane Eamane | Web | 7. září 2014 v 10:05 | Reagovat

Tato kniha mě nikdy moc nelákala. Vím, že se jednu dobu dost řešila, byl to takový boom. Ale po tvé recenzi ji normálně zvažuji :D

7 Kristýna Kaderová Kristýna Kaderová | E-mail | Web | 14. září 2014 v 13:02 | Reagovat

Knížku jsem četla už v dubnu, aspoň myslím a také se mi hodně líbila. Když se to tak vezme, je to vlastně neoriginální příběh, ale to jak je to napsané a právě dost originální detaily z toho dělá skvělou knihu :)

8 Nancy Nancy | Web | 14. září 2014 v 16:01 | Reagovat

Objednala jsem si jí k narozeninám, tak jsem zvědavá :)

9 Scrat (nepřihlášená) Scrat (nepřihlášená) | Web | 15. září 2014 v 18:22 | Reagovat

Ta vypadá zajímavě :-) Připadá mi to jako originálnější romantický příběh, než jiné novodobé knížky :-)
Mimochodem, koupila jsem sestře Mapu času, na kterou jsi dělala recenzi a zatím je z toho nadšená :-) Slíbila, že mi ji půjčí, tak se na ni těším :-)

10 cincina cincina | Web | 21. září 2014 v 19:36 | Reagovat

Tak tuhle knihu neznám, ale vypadá to zajímavě. I když už mám naplánovaných tolik knih, kolik si přečíst:D
Neee, nemaž si mě! Já ty blogy doplňuju průběžně. To ještě nejsou všechny.

11 Lenny Lenny | Web | 14. října 2014 v 21:27 | Reagovat

Vypadá celkem zajímavě ;)

12 bells bells | 4. ledna 2015 v 16:28 | Reagovat

[4]: tak to mas pravdu :)

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.